Bogens DATA

Paperback m. flapomslag, ca. 250 sider. 
Crowdfunderpris: 1 stk.: 150 kr. inkl. forsendelse. 2 stk.: 250 kr. inkl. forsendelse. 

Lockouten i 13 kommer ikke i handelen som papirbog. Efter crowdfundingens afslutning forhandles den kun i formaterne ebog og lydbog. De vil komme til at koste i omegnen af 29 kr. pr. stk. Jovist, det hele er meget billigt, jeg ved det.


Der sendes ikke papirbøger til anmeldere og andre. Bogen kommer heller ikke til at stå på folkebibliotekernes hylder (ligesom den altså ikke vil kunne erhverves hos nogen boghandlere, det være sig fysiske eller netagtige). Og det gælder i hele forfatterens levetid. 
Dermed får den masseproducerede paperback unikaets karakter. Og sådan noget er herrespas, hvis man skulle have glemt det. 

Funderne får selvfølgelig de eksemplarer, de har bestilt, og derudover sendes ét eksemplar til Det Kgl. Bibliotek, nemlig til den afdeling, der bærer det sigende navn: "Pligtafleveringen". Dette eksemplar kan vist nok lånes. 

Og det er så dét. 

Der trykkes i det oplag, som der er fundere til + 50. Overskuddet tilfalder allernådigst forfatteren, der kan gøre med de 50 eksemplarer, hvad han vil, blot han ikke sender dem i almindelig handel! De skal foræres væk, hvis de skal noget som helst. 


Bøgerne nummereres fortløbende som det er almindeligt at gøre med fx litografier. Fx: 31/250.

Jeg vil selvfølgelig også signere dem.